5 SAKER SOM KOMPLEMENTERAR DIN MINIMALISTISKA DEKOR

Ditt hems dekor reflekterar din personlighet och din smak. Därför är det rimligt att lägga en del tid och tanke på att bestämma hur du ska dekorera ditt hem. Det finns många olika sätt att göra et på. Om du gillar minimalistisk dekor med mjuka färger och en modern stil kan det bli lite krångligt, då det är en vanlig tanke att det endast finns några saker som passar med en minimalistisk dekor och att det är rätt färglöst.

Det behöver inte vara färglöst och tråkigt. Det är en av de mest eleganta inredningssätten du kan använda för att göra det mer tilltalande, med hjälp av vissa detaljer.

Här är några saker som kan vara ett trevligt inslag i din minimalistiska dekor:

  1. Beni Ourain-mattor

Beni ourain-mattor är äkta skönhet, och du kommer inte ångra att du har köpt en. De är tillverkade av 100% bomull och är extremt mjuka och bekväma – men de är ändå mycket eleganta och stilrena. Deras minimalistiska design och symboler komma passa in perfekt i din dekor, och göra att ditt rum ser mer elegant ut.

  1. Vitt marmorbord

Vita marmorbord har blivit en viktig del av modern konst och passar bra tillsammans med det minimalistiska inredningssättet. Dessa grundläggande med ändå väldigt trevliga bord är den perfekta möbeln som ger ditt hem det lilla extra. Några suckulenter på bordet tillsammans med en tidning bredvid ditt fönster låter som en väldigt tilltalande morgon. Du kan också använda ett vitt sidobord för att visa upp din dekor bredvid soffan.

  1. Fårskinn

Denna mjuka och bekväma produkt är multifunktionella och är grädden på moset när det gäller minimalistisk dekor. Du kan använda de som överkast på soffan eller fåtöljen, eller som en matta vid soffan. De är inte så svåra att underhålla och är otroligt mysiga och snygga. Du kan också lägga några fårskinnskuddar på soffan för att ge den en direkt elegans och göra den mer inbjudande.

  1. Inomhusväxter

Vem älskar inte växter? All dekor med växter blir direkt mer livlig och estetiskt tilltalande. Suckulenter på bord och andra medelstora inomhusväxter i vardagsrummets hörn, eller på balkongen, ger mer ljus i rummet och får det att se mer tilltalande ut. Försök att använda milt färgade krukor som matchar din dekor för att bibehålla det generella temat.

  1. Synligt trä

Trä av alla slag fungerar oftast väldigt bra i en minimalistisk stil. Möbler med synliga träben eller en bokhylla av trä kan göra utrymmet mer elegant, och tar bort den färglösa faktorn från dekoren. Även bord eller stolar är ett bra tillägg i sådana här sammanhang.

  1. Metall i rosenguld

Ingen dekor är komplett utan några konstverk, särskilt när det gäller minimalistisk dekor. Det betyder dock inte att du ska fylla ditt hem till bredden med dekor, utan endast några moderna konstverk som förstärker stilen. Rosenguld är färgen som gäller. Det tar fram elegans i rummet och skapar en modern aura. Vissa vaser eller andra konstverk i rosenguld kan lätt få dina rum att gå från tråkiga till vackra.

Det är inte viktigt att ha en helt färglös omgivning för att få en minimalistisk stil. Färger kan vara en del av det också. Pastellfärger, metaller eller brunt trä är några bra alternativ för en minimalistisk stil. Mattor, kuddar, väggfärg, möbler – allt är en viktig del av dekoren. Dock ska du försöka hålla rummen luftiga och inte för plottriga. Fortsätt experimentera med olika saker tills du hittat den perfekta dekoren som passar din smak och dina preferenser.

 

Back To Top