Lasten Matto – Ammattilaisen vinkit oikean maton valitsemiseen

Kokolattiamatto on ollut trendi jo kauan. Se on selkeä vaihtoehto niille, jotka haluavat vaihtaa lattiamateriaaleja, tai asentaa uuden lattian juuri oikeista syistä. Mattojen laaja materiaalivalikoima ja saatavuus – luonnolliset ja synteettiset, viehättävät kuviot ja runsaat värivaihtoehdot ovat vertaansa vailla. Kokolattiamatto tarjoaa mukavan materiaalin kaikentyyppisiin koteihin. Huolenaiheeksi nousee se, pitäisikö maton valinnan olla jollakin tapaa erityinen lapsia ajatellen?

Miksi tarvitset kokolattiamaton?

Lapset ovat herkkiä olentoja. Jo pienetkin bakteerit voivat olla lapselle haitaksi, puhumattakaan sienistä ja homeesta. Kun lapsen terveydestä on kyse, emme välitä heidän terveytensä hinnasta, vaan siitä, mitä vaihtoehtoja on olemassa lasten terveyden ylläpitämiseksi. Puulattiat täytyy unohtaa kokonaan, sillä sen kovuudesta voi olla lapselle haittaa. Muut lattiamateriaalit, kuten vinyyli- ja kivilattiat, sekä muut vastaavat kokevat puulattian kohtalon. Ainoa järkevä vaihtoehto on tietenkin kokolattiamatto.

Jo mattoa harkittaessa valinnanvaraa on miljoonaa eri sorttia. Maton valitseminen lastenhuoneeseen on aina vaikea tehtävä. Lasten Maton tulisi olla pehmeä, ötököitä houkuttelematon ja kevyt väriltään. Tässä muutamia asioita, jotka on syytä ottaa huomioon Lastenhuoneen Matto valittaessa.

1. Pehmeä ja lämmin

Kokolattiamaton valitsemiseen vaikuttaa suurimmalta osin sen tarjoama lämpö. Valitse matto, joka tuntuu pehmeältä ja tarjoaa riittävästi lämpöä lapsellesi samanaikaisesti. Lattia on hyvin todennäköisesti lapsesi leikkipaikka, jossa innovatiiviset ideat näkevät päivänvalon ja maalisutikin saattaa lattiapinnalla käväistä. Sinun valintasi Lapsesi Matolle tulee riippua tästä.

 2. Oikea väri

Lapsi tulee aina aiheuttamaan sotkua, olkoon hän miten suloinen tahansa! Valitse matto, joka voi imeä pienet sotkut itseensä. Beiget, persikat ja harmaat jne. matot ovat kykeneviä kätkemään pienet tahrat. Toinen tärkeä tekijä oikeaa värivalintaa lastenhuoneen matolle tehdessä on valita väri, joka ei ole kirkas, tai joka ei houkuttele pöpöjä tai muita ötököitä.

3. Oikeanlainen Matto

Mattoja on pääasiassa kolmea eri tyyppiä: Sidottu, punottu tai tuftattu. Yleensä rajuun käyttöön tarkoitetut matot ovat sidottuja tai tuftattuja. Valitse tuftattu matto lastenhuoneeseen.

4. Hintahuolet

Faktat on aina syytä ottaa huomioon ostoksia tehdessä ja mitä lastenhuoneesi mattoon tulee, sinun on tehtävä oikea ostopäätös. Toisinaan vanhemmat saattavat ostaa kalliimman maton ajatellen sen olevan parempi. Tämä ei ole totta. Lisäksi ajatellen sitä, miten kovalle koetukselle lastenhuoneen matto joutuu, kovin kallista mattoa ei edes kannata harkita.

Oikeanlaisen Lastenhuoneen Maton valitseminen voi olla vaikeaa. Kun otetaan huomioon myös lasten herkkyydet, on tärkeää pitää matto puhtaana ja bakteerivapaana. Säännöllinen imurointi ja puhdistus ovat välttämättömiä siistimistoimenpiteitä. Vertaile vaihtoehtojasi, sulje väärät vaihtoehdot pois ja valitse oikeanlainen matto lapsesi huoneeseen.

Back To Top