5 PORSJONER AV MØBLER FOR ET ELEGANT STUE

En stue reflekterer ditt hjem tema og din smak. Det er et av de mest eksperimentable områdene i huset, og det er så mange måter å gjøre det på: kunststykker, bord, puffer, designer tapet og hva annet. Og nå kan du få alle disse hjemmeinnredningselementene som bord, tepper og puffer til de beste prisene på nettet.

Mens det er så mange ting du kan passe inn i ditt oppholdsrom, er det noen som gjør det mer elegant og mer i tråd med den moderne trenden.

Her er noen av dem:

  • Puffer

Ikke bare er puffene komfortable og koselige, de er også veldig allsidige. De kan brukes som bord, ekstra sitteplasser, eller bare en fotskammel. De kommer i flere former og topper (fast, bouncy) som passer til forskjellige behov. Puffer er i trend og gir rommet ditt et varmt og livlig utseende.

  • Marmor Kaffebord

Sofabord kommer i alle slags materialer, inkludert tre, metall, glass, akryl. Imidlertid har marmor bordene kommet tilbake i trenden. Et hvitt marmorbord med treben ser minimal og likevel stilig og smakfull ut. Du kan sette den i midten av sittegruppen eller bruke den som et sidebord ved siden av tre seter.

  • 3 legged lampe

Lampene er mer enn bare et verktøy stykke. De kan lett være et kunstnerisk utstillingsvindu. En trebenet lampe rett ved siden av TV-kabinettet eller foran design veggen gir et elegant utseende med en moderne vri.

  • Buet sofa

Sofaer er det viktigste stuen i stuen. Det er ubegrensede valg når det gjelder sofaer. En nyere trend er imidlertid buede sofaer. Ikke bare spiser de opp ditt oppholdsrom, de er veldig funksjonelle og går bra med runde tepper og rund senterbord. En minimal buet sofa parret med en vingerstol gir en mod innstilling.

  • Bokhylle

Eie ditt bibliofile selv stolt og vis av edelstener i stuen i en modig bokhylle i stuen.  Det ikke bare ser det bra ut, men de kan også gi deg et godt samtalemne * tips *. Legg i noen sukkulenter på et par hyller og en perfekt bokhylle er klar.

Noen ganger små ting og hvordan du plasserer dem, har en betydelig innvirkning på det endelige utseendet. Tepper, puter, kunststykker, planter og så mange flere ting kan definere plass og skruen du vil gi ut. Men du bestemmer deg for å designe stuen din, det bør alltid gi en varm, innbydende stemning. Hold stuen din fylt med lys, naturlig lys hvis mulig. Hvis du har en kilde til naturlig belysning i stua som en glassrute eller et vindu, prøv å plassere setene i vinkelrett på kilden. Ingenting sier vi er glade for å være vertskap som en koselig stue.

Back To Top