Kies uw favoriete een van deze oosterse tapijten

De oosterse dekens zijn ook gekend als handgemaakte dekens worden gemaakt gebruikt natuurlijke vezels zoals katoen, zijde, en wol. Deze oosterse dekens worden meestal gezien met stapel of vlak-geweven verschijning.  Deze oosterse dekens zijn gekend voor hun veerkrachtige eigenschappen en mooie verschijning. Als eeuwen ouder, ze hebben artistieke en betoverende patronen en motieven. Behalve het gebruiken van het als vloer die dekens behandelt, maken zij een groot decoratiestuk aan de muren. Afkomstig uit Marokko, Noord-Afrika en Centraal-Azië, deze oosterse tapijten bestaan uit massa’s verhalen te vertellen. Sommige van de lokale stammen in Marokko weven oosterse tapijten inbedding traditionele symbool voor aanbidding. Meestal gebruikt in yesteryears, zijn deze oosterse dekens ook de woede voor de eigentijdse wereld geweest aangezien de kwaliteit en de schoonheid hetzelfde blijven.

Bijvoorbeeld, behalve een stuk van huis decor of vloer het behandelen, zijn er ook yoga dekens en veel meer. Ook, Kelim kussens worden steeds populairder onder huiseigenaren. Ze zijn van nature verwerkt, geweven door de getrainde ambachtslui, voegen ze een gezond milieu aan uw huis. Als u naar een ideale deken zoekt, dan is deze volledig-gekenmerkte oosterse deken voor u:

  • Perzische Dekens

Perzische dekens zijn een van de meest populaire tapijten afkomstig uit Perzië. Ze zijn ook bekend als traditionele tapijten. Ze kunnen worden gezien met Featured ontwerpen en motieven van kannen, granaatappels, kaf, kruisen en nog veel meer. U krijgt ook te zien wat geometrische vormen en patronen zoals een vierkant, rechthoek en ovaal. Ze komen meestal in kleuren zoals rood, bruin, beige en goudkleurig.

  • Bokhara tapijten

The Bokhara rug has got its name after a name of a place called Bukhara in Uzbekistan. The place is known as the historic rug producer including signature styles in designs and motifs. These typically come in oval shape motifs that are usually embedded in the center of the surface in rugs. They come in colours like navy, brown and red.

  • Ikat tapijten

De Ikmat naam is na zijn ontwerp patronen. De Ikat ontwerp is een van de oudste ontwerpen in de wereld en nog steeds de voorkeur van de meeste van de huiseigenaren. Deze Ikat dekens hebben de populariteit in enkele belangrijkste landen zoals Japan, Peru, India, en Yemen gekregen. Deze tapijten zijn uniek geverfd om mooie kleurvariatie en diepte te geven.

  • Flatweave Kelim tapijten

Deze Kelim tapijten zijn meestal stapel loze tapijten die met de hand geweven. Zijn stevig, compact en glad van vorm, worden deze dekens verkozen door het grootste deel van de huiseigenaren. Er zijn verschillende Kelim kussens gemaakt van Kelim tapijten en ze zijn beschikbaar op het online platform, u kopen online Kelim kussens tegen een betaalbare prijs aanbieden. Behalve kussens, maken zij ook grote bank werpt.

Tot slot

Zoals u van plan bent om de esthetica van uw huis vloeren te verbeteren en het meer troostende kledij te verstrekken, dan zijn de oosterse dekens het perfecte stuk voor hen. Zo, u uw favoriete oosterse dekens van de lijst kiezen zoals hierboven vermeld.

Back To Top